LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Benvingut o benvinguda a la nostra Política de Privacitat, ets un valent o valenta! No tothom gosa passar per les entranyes legals de Nomeolvides, però fas molt bé. Aquí volem que vegis que no és un text de còpia i pega sinó que hem cuidat aquest apartat tant com els altres mirant que la informació que et donarem sigui el més llegible possible, entenem que totes les qüestions legals són bastant rotllo però nosaltres intentarem que sigui més amè, clar i directe.

¿Comencem?

TEMPS DE LECTURA
10min. aprox

TEXT LEGAL PROTEGIT
No pots copiar la nostra Política de Privacitat.

DUBTES I ACLARIMENTS
info@nomeolvides.cat

QUI HI HA DARRERE LES TEVES DADES?

 1. Responsable de les dades: NOMEOLVIDES S.C.P.
 2. Document d’identitat: CIF J66439084
 3. Activitat professional: Disseny & Publicitat
 4. Contacte via: info@nomeolvides.cat
 5. Pàgina Web: www.nomeolvides.cat

COM ES LEGITIMA EL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

La base legal pel tractament de les teves dades està basada en el consentiment que es demanarà al final del formulari de contacte d’aquesta web, també en el formulari de subscripció a la nostra newsletter. És a dir, que marcant la casella de consentiment, ens estàs proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal (Dades personals). La informació que ens facilitis serà custodiada sota la responsabilitat de nosaltres “Nomeolvides” i es mantindrà de forma confidencial i protegida.

D’aquesta manera, Nomeolvides” informa els usuaris que, en compliment del RGPD 679/2016 disposem d’un Registre d’Activitats. Per tot això, estàs acceptant de forma expressa, plenament i sense reserves que “Nomeolvides” tractem les teves dades personals de forma automatitzada i les incorporem en el tractament de dades amb la finalitat de poder respondre les teves consultes i oferir els nostres serveis. A l’apartat “Per què volem les teves dades?” et detallem amb quina finalitat les tractarem.

Aquesta política de privacitat descriu la recopilació i l’ús que fem de la teva informació personal. Tret de què s’estableixi el contrari, es considerarà necessari omplir totes les dades obligatòries per utilitzar tots els formularis.

COM TENIM LES TEVES DADES?

Tota la informació personal, dades de caràcter personal que tenim teves, ens les has facilitat mitjançant dels formularis de contacte i subscripció de la web o als correus electrònics intercanviats.

Dades que sol·licitem al formulari de contacte:

 • Nom
 • Correu electrònic

Com pots veure, no es tracten de dades especialment protegides.

Visitar la nostra web, no suposa que estiguis obligat a facilitar cap informació de caràcter personal.

Tindràs l’opció de prestar la teva acceptació i consentiment al tractament de Dades Personals per part de “Nomeolvides” de conformitat amb la present Política de Protecció de Dades. No obstant això, si no acceptes els termes de la Política de Protecció de Dades que se’t sol·liciten a les caselles inequívoques de consentiment que hi ha als formularis, no podràs utilitzar els formularis de contacte.

Des de “Nomeolvidesprohibim expressament als menors de 18 anys que facilitin les seves Dades Personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. En cas que siguis menor d’edat i no tinguis el consentiment dels pares o tutors, no ens facilitis les teves dades i tampoc podràs fer ús dels nostres serveis.

A la resta d’usuaris, haureu de facilitar a “Nomeolvides” les Dades Personals que requereix el formulari de contacte. Les Dades Personals seran tractades amb el grau de protecció legalment exigibles per a garantir la vostra seguretat i evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, donat l’estat de la tecnologia avui en dia, sent conscients i acceptant que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

PER QUÈ VOLEM LES TEVES DADES?

A Nomeolvides tractem la informació que ens facilites per a gestionar les consultes rebudes.

És a dir, de tot el dit fins ara, la informació personal que ens facilitis mitjançant els diferents formularis i correus electrònics, es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, ni s’entregarà a terceres persones sense el teu consentiment, d’acord amb els principis del RGPD 679/2016, Per tal de complir les diferents disposicions legals, hem establert nivells de seguretat per tal de protegir les dades personals que tinguem, adoptant totes les mesures tècniques que tenim al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació de les teves dades personals.

El nostre compromís:

 • Protegir la teva intimitat i tractar de forma confidencial la informació que ens hagis donat.
 • La informació que ens facilitis serà utilitzada únicament per respondre’t o referent als nostres serveis.
 • No revelarem les teves dades personals a tercers sense el teu previ consentiment.

ESTÁN SEGURES LES MEVES DADES?

Com t’hem comentat abans, hem de ser conscients que la seguretat a Internet no és inexpugnable però sí que realitzem una sèrie d’accions periòdiques per tal de protegir la nostra web, els nostres servidors i totes les dades personals de les qual som responsables:

 • Realitzem còpies de seguretat mensuals
 • Passem l’escànner de Wordfence a la recerca de malware, virus, injecció de codi o qualsevol arxiu maliciós que posi en perill la seguretat del web.
 • Passem l’escànner de Sucuri Sitecheck a la recerca de malware
 • Gràcies a la revisió de Google Analytics podem mantenir a ratlla els spam i altres accions automitzades de tercers a la nostra web.

PER QUANT TEMPS CONSERVEM LES TEVES DADES?

Les dades de caràcter personal es conservaràn fins la petició de la cancelació del consentiment de confidencialitat.

A QUI COMUNICAREM LES TEVES DADES?

Les teves dades personals seran tractades per Nomeolvides i seran sotmeses a secret professional per tal de poder oferir els nostres serveis.

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS?

 1. ACCÉS: Pots demanar-nos si tenim dades personals teves i quines són.
 2. RECTIFICACIÓ: Pots sol·licitar el canvi de la teva informació.
 3. LIMITACIÓ: Pots reclamar la limitació en l’ús de les teves dades.
 4. OPOSICIÓ: També pots cancel·lar el tractament de les teves dades. No faríem mai més l’ús d’elles fins que ens diguis el contrari.
 5. PORTABILITAT: Si volguessis transferir les teves dades a un altre prestador de serveis, pots sol·licitar una portabilitat.
 6. SUPRESSIÓ: Eliminem les teves dades de la nostra base de forma definitiva.

Pots exercir els teus drets de privacitat enviant-nos un correu a info@nomeolvides.cat amb l’assumpte “Protecció de dades” i adjuntant sempre el teu DNI per fer la teva petició o mitjançant les caselles que a continuació mostrem:

Supressió de les meves dades

Rectificació de les meves dades

Vull fer una reclamació

Vull descarregar les meves dades del vostre servidor

 

Per obtenir més informació al respecte, pots consultar l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

SERVEIS OFERITS PER TERCERS

Queda clar que Nomeolvides no enviem les teves dades a tercers però volem comentar-te que per tal del correcte funcionament de la nostra pàgina web i la prestació dels nostres serveis, treballem sota la Política de Privacitat dels nostres proveïdors:

 • Domini i hosting: A Nomeolvides treballem amb CDMON (https://www.cdmon.com/es/), una empresa prestadora de serveis de dominis i allotjaments web, 100% ràpida, segura i fiable amb més de 10 anys d’experiència i seu a Barcelona.
 • Gestor de continguts: La nostra web està feta amb WordPress que precisament s’actualitza periòdicament per evitar problemes de seguretat en l’entorn web.
 • Servei d’enviament massiu: Utilitzem Mailchimp per fer-vos arribar les nostres newsletters.
 • Eines d’analítica web: Analitzem el comportament de les nostres visites a la web mitjançant Google Analytics, l’eina d’analítica de Google (https://www.google.com/intl/es/about/) empresa pionera amb seu a Californa (USA).

Text actualitzat el 05.18. Dubtes i aclariments a info@nomeolvides.cat