"Som un estudi de disseny polivalent que es mou al ritme de la ciutat."

Nomeolvides va enlairar el 2015 com un petit estudi de disseny a Barcelona, ​​creat per la Cristina i el Nico, dos amics i companys d’estudis, de treball i la vida en general.

A Nomeolvides som experts professionals de la comunicació gràfica, tant digital com impresa. Treballem i col·laborem per a multinacionals, pymes i autònoms, fet que ens permet tenir un ampli coneixement i experiència amb molts tipus de campanyes publicitàries i targets.

Encara que ens movem en diferents camps creatius, estem especialitzats en Disseny de Marca, Disseny Web i Publicitat per a Xarxes Socials.

Dóna un cop d’ull al nostre portfoli.

Cristina Hernández

Frontend Developer & Designer

Vegetarian foodie. M’agraden els batuts naturals i anar a fer brunch amb els amics. Col·lecciono jocs de taula i dissenyo itineraris de viatge com a passatemps. Diuen que sóc una fura, estic al cas de moltes tendències en moda, lifestyle i tecnologia. Addicte a l’instagram. El meu color preferit és el rosa. M’agrada llegir, ballar i ‘barcelonear’. Una mica friki. El meu somni: el Japó i aprendre sevillanes.

Nico Villarán

UX/UI Product Designer

Vinc de Castellterçol, un poble petit però que m’ha ensenyat a valorar el caliu de les coses quotidianes. Coneixedor gourmet o el que ve sent un ‘sibarita’ tot i que també gaudeixo molt cuinant. El meu plat estrella és la truita de patates. Aficionat als esmorzars de pagès i les excursions de muntanya a peu o en bici. Diuen que tinc molta empatia amb la gent. M’agrada l’spinning. El meu color és el blau i la meva afició la fotografia.

Per què nosaltres?

Perquè posem en pràctica el disseny emocional, volem provocar emocions mitjançant els nostres dissenys. No fem les coses de manera arbitrària.

Veiem el disseny com una ciència, un treball ardu de recerca (cosa que no és visualment palpable en els resultats però existeix en cada projecte) per aconseguir emocionar i enviar un missatge clar i directe.

Tot això no seria possible si no tinguéssim un tracte proper o “de tu a tu” amb el client per explorar a fons les seves necessitats.

Ens diem nomeolvides perquè aquest és el nostre objectiu, volem que ens recordis, tenir una relació de treball conjunta. Volem conquerir-te per enamorar-te sent transparents, directes i humils.

En parlem?