SERVEIS

Et mostrem abaix tot el que podem fer per tu, segur que trobaràs que hi ha coses que necessitaves i encara no t’havies adonat. No et preocupis, som uns apassionats de la nostra feina i el teu projecte estarà en bones mans.

IDENTITAT

Dissenyem la imatge del teu negoci o t'ajudem a posicionar la teva marca per sobre dels altres amb una nova imatge. Des del procès de naming, el disseny del teu logotip i 'Look&feel', el manual de marca, targetes de visita, papereria i altres aplicacions finals, respectant sempre els valors corporatius.

WEB

Dissenyem i desenvolupament la teva web a mida segons els teus interessos comercials i de marca. Compta amb el nostre seguiment i asessoria en tot moment. Pàgines Web amb WordPress autogestionables i sempre responsive. Impulsa els teus missatges amb el disseny de la teva newsletter que pots completar amb una atractiva landing page.

PUBLICITAT ONLINE

Tant si tens una botiga com una empresa de serveis, la publicitat del teu negoci és necessària. Si ens deixes, nosaltres connectarem amb la teva audiència mitjançant el disseny d'anuncis creatius, impactants, adients, empàtics i/o trencadors i així aconseguir els objectius que t'has marcat. Com ho farem? Escollint entre la gran varietat de formats de banners que existeix en el mercat i cenyint-lo als teus interessos publicitaris. Banners estàtics (.JPG) o animats (HTML5 o .GIF)

XARXES SOCIALS

Si abans era important tenir presència a internet, ara també ho és a les xarxes socials. Amb quasi 2 billions d'usuaris actius, no hi ha cap dubte que són les millors plataformes per anunciar-te i tenir presència online. Dissenyem els teus anuncis, portades, posts i backgrounds per Facebook, Instagram, Twitter, Google Plus i Youtube.

ESDEVENIMENTS

Desenvolupem tots els productes gràfics que forman part del teu esdeveniment professional com fires, presentacions, meetings, markets. Et podem oferir el disseny integral o adaptació específica de la teva marca a plafons, opis, roll-ups, pancartes, presentacions digitals i més.

CARTELLERIA

Necessites mostrar o promoure de forma tangible els teus productes als teus clients? Nosaltres t'oferim des de flyers, catàlegs, plafons, opis, tanques, expositors i cartells perquè puguis lluir el teu negoci amb un bon disseny.

EDITORIAL

Confia en nosaltres per la maquetació de llibres, revistes, articles i/o publicacions. Seguim tot el procès des de la planificació de pàgines, recopilació de material i seguiment de la impremta. Els podem adaptar per formats digitals com plataformes de presentació online o e-books. Mostra els teus serveis en PDF, Powerpoint o Keynote, nosaltres fem que les teves presentacions siguin més atractives i visuals.

PACKAGING

Dissenyem etiquetes interiors i exteriors, adhesius, làmines, envasos i altres aplicacions gràfiques del teu producte. Fem proves i seguiment d'impremta perquè els resultats siguin fidels al prototip inicial.

TREBALLEM I HEM TREBALLAT PER A: